Els Veterans de la Cala a la fase de consolació després de perdre amb la Rapitenca

Comparteix

Els de l’Ametlla de Mar jugaran el pròxim partit de la fase de consolació aquest diumenge a les 10 del matí al camp dels veterans del Vinaròs.

L’equip de futbol dels Veterans de la Cala va quedar eliminat de la Copa de Veterans de les Terres de l’Ebre després de perdre diumenge per 1 gol a 2 davant dels Veterans de la Ràpita en la 1a eliminatòria de la competició.

Els caleros amb una convocatòria de dotze jugadors i sense porter van quedar eliminats a la primera de canvi. Així i tot, els caleros van competir per la victòria. Els rapitencs es van avançar en el marcador i amb el 0 a 1 es va arribar al descans. A la segona part els caleros van patir la baixada física provocada pels pocs canvis a la banqueta i els rapitencs van fer el segon gol, tot i que al tram final els locals van escurçar diferències després de convertir un penal.

Al final 1 a 2 a favor dels rapitencs i ara els caleros hauran de jugar la fase de consolació. Joan Pere Llambrich és l’entrenador dels veterans de la Cala.

Els de l’Ametlla de Mar jugaran el pròxim partit de la fase de consolació aquest diumenge a les 10 del matí al camp dels veterans del Vinaròs.

Comparteix