Noves inundacions a l’Ametlla de Mar

Comparteix

Aquest dimarts van caure 35 l/m2 a l’Ametlla de Mar també en poc temps, repetint escenes com les del divendres passat, però sense tanta repercussió, donat que la quantitat d’aigua caiguda va ser molt menys.

Bombers de la Generalitat va rebre un total de vuit avisos en, pràcticament, dues hores. Cap d’ells va ser greu. La primera crida va ser a les 14.12 h per acumulació d’aigua a la terrassa d’una casa del carrer Andreu Llambrich, quedant resolt amb l’obertura d’un embornal.

A partir d’aleshores es va registrar un avís semblant per aigua a la terrassa d’una casa del carrer de l’Almadrava de Marina Sant Jordi. A la urbanització Sant Jordi d’Alfama, una dona i uns nens estaven en un cotxe bloquejat per l’aigua. Finalment va acudir el marit i els va treure. També es van inundar dues cases al carrer de la Mar a Tres Cales i el carrer Del Saurí presentava una important acumulació d’aigua

Finalment, l’últim avís va entrar a les 16.49 hores perquè el barranc de l’Estany baixava des de la muntanya amb molta aigua i restes vegetals i va tornar a afectar al camí de l’Estany.

Comparteix