Obertes les inscripcions pels cursos de tardor del Telecentre

Comparteix

La majoria de les propostes permetran millorar les competències digitals.

Ja estan obertes les inscripcions per a les formacions que ofereix el Telecentre durant la tardor. Per a aquesta temporada, es contemplen diferents cursos destinats a treballadors, aturats, especialment també a dones aturades i pensionistes, que permetran adquirir noves competències útils, posant especial èmfasi en els coneixements digitals.

Entre l’oferta formativa hi ha un certificat de professionalitat de 230 hores sobre Activitats auxiliars de comerç. Un curs en format intensiu, de setembre a novembre, que permet poder exercir activitat en qualsevol sector productiu en l’àrea de comercialització. La formació va dirigida prioritàriament per persones aturades.

Enguany com l’any passat, també s’impulsen les formacions dirigides al col·lectiu de dones aturades del programa ADA; es tracta d’un programa per adquirir i millorar les competències digitals de dones inscrites al SOC, prioritàriament desocupades i que resideixin, preferentment en municipis de menys de 30.000 habitants. La formació destinada a aquest col·lectiu serà sobre l’Aplicació full de càlcul excel (nivell avançat de 40 hores), la Comunicació i col·laboració amb eines digitals (intermedi de 40 h) i la Cerca i gestió de la informació digital (bàsic de 40 hores). Tots ells estan pendents de concretar la data d’inici i de desenvolupament.

Per a pensionistes també s’ofereixen cursos destinats a millorar les competències digitals, com el curs d’Ús de mòbil smartphone, que s’oferirà els dilluns, el d’Apps útils (whatsapp, maps, calendar), els dimarts i el d’Exercita la teva ment, jocs a través ordinador per millorar no només la memòria sinó també la coordinació visual, els dimecres.

Per últim hi ha els cursos subvencionats destinats majoritàriament a treballadors: Comerç electrònic i botiga virtual (45 h), Comptabilitat informatitzada (40 h), Fotografia digital i tractament d’imatges (35 h) i Operacions de carretons (24 h), que en aquest cas, es durà a terme a Tortosa.

Albert Borràs és el regidor Formació i Treball.

L’horari d’atenció del Telecentre és de dilluns a divendres de 9 a 14 h. Els interessats en apuntar-se als cursos poden dirigir-se a l’equipament en aquest horari amb el DNI i amb una nòmina o un rebut d’autònoms en el cas de les formacions subvencionades.

Comparteix