El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar adquireix una plaça de 1a Territorial i puja de categoria

Comparteix

La Lliga comença el pròxim 23 de setembre a Vila-seca.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar finalment jugarà en una categoria superior després d’aconseguir una plaça a la nova categoria de 1a Territorial cedida pel Reus Deportiu.

El bàsquet calero està d’enhorabona, ja que tot i no haver obtingut cap de les places d’ascens que atorgava la promoció que van diputar la temporada passada, els de l’Ametlla de Mar han aconseguit la cessió d’una plaça que quedava lliure després de la renúncia del tercer equip del Reus Deportiu, que disputava l’antiga 3a Catalana.

La reestructuració feta a final de temporada passada per la Federació Catalana de Bàsquet ha canviat la configuració de grups i categories i ara, la 3a Catalana passa a anomenar-se 1a Territorial.

La cessió de la plaça per part dels reusencs ha estat totalment gratuïta a diferència d’altres exemples, com el Calafell que va comprar la plaça al teresianes que a la vegada n’ha comprat una altra per disputar dues categories superiors o l’Alcover que també n’ha comprat una altra.

Aitor Gavilán és un dels jugadors del Club Bàsquet l’Ametlla de Mar.

Els caleros es trobaran a equips que són vells coneguts com el Constantí, l’Amposta, Vila-seca o l’Arboç, als ja coneguts de la passada temporada com l’Alcover o el Calafell i a d’altres més habituals de categories superiors com el Montblanc, el Bellvei o el Reus Ploms.

La Lliga comença el pròxim 23 de setembre amb un primer desplaçament a Vila-seca i el Club disputarà un partit de preparació contra el C.B Cambrils, de 2a Territorial, aquest diumenge a les 18.30 h al Poliesportiu Municipal Galetet.

Els caleros, que jugaran els seus partits com a locals al Poliesportiu Municipal Galetet els dissabtes a les 17.30 h, presentaran aquest any tres novetats importants amb les incorporacions d’Arnau Vilanova, Uriel Sánchez i Paco Garcia.

Comparteix