Derrotes dels equips del Club Petanca Tres Cales

Comparteix

L’equip A del Club de Petanca Tres Cales va perdre per 6 a 3 a les pistes del Club Petanca la Plana de Vila-seca i l’equip B de la 2a divisió, va perdre 3 a 6 a casa davant del Club Roda de Barà.

Derrotes dels equips del Club Petanca Tres Cales

Els dos equips del Club Petanca Tres Cales de l’Ametlla de Mar van perdre els seus partits del passat cap de setmana, l’A que juga a la 1a divisió davant de la Plana de Vila-seca i el B a la 2a divisió davant del Roda de Barà.

L’equip A del Club de Petanca Tres Cales va perdre per 6 a 3 a les pistes del Club Petanca la Plana de Vila-seca en partit corresponent a la 1a divisió. Els de l’Ametlla de Mar es van trobar amb un equip superior, tal com explica el seu capità Pepe Risquez.

Els de Tres Cales jugaran diumenge a les pistes de Tres Cales davant de la Pobla de Montornès B.

Pel que fa a l’equip B de la 2a divisió, va perdre 3 a 6 a casa davant del Club Roda de Barà, un equip superior que va baixar a final de la temporada passada de la 1a divisió. Així i tot, tal com explica el seu capità Antonio Cañadó, van poder guanyar tres partides.

Els caleros avançaran dissabte el partit de la 4a jornada davant de la Pobla de Montornès D. Serà a partir de les 17 h a les pistes de Tres Cales. Diumenge es desplaçaran a jugar a les pistes del Club Valls les partides corresponents a la 3a jornada.

Comparteix