L’Ajuntament actua a les platges afectades pel temporal i les pluges

Comparteix

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar està actuant a totes les platges del municipi intentant normalitzar la situació en la qual van quedar després dels temporals i forts aiguats de primers de mes, que van afectar els accessos i a la sorra.

El temporal de mar i el fort aiguat que va patir el litoral català i en concret el de l’Ametlla de Mar a primers de setembre, va deixar la pràctica totalitat de les platges caleres en molt mal estat. El mar es va emportar la major part de sorra i els aiguats i barrancades van malmetre una bona part dels accessos a aquestes, convertint-se en un perill pels usuaris.

A més, tot i que al llarg de l’estiu s’han anat netejant periòdicament, el temporal va acumular una gran part de posidònia a la vora de les platges.

Aquest fet ha portat a l’Ajuntament a actuar en aquestes platges per arranjar els accessos, anivellar la sorra i extreure la posidònia acumulada arrencada del fons del mar pel temporal, amb l’objectiu de deixar-les en bones condicions, almenys pel que queda de mes de setembre, tal com explica Jordi Martí, regidor de Serveis i Manteniment.

A més, s’ha actuat als barrancs que van quedar en mal estat per recuperar el trànsit amb normalitat en aquells camins que els creuen o que es van veure afectats. Quant a l’accés a Calafat, l’Ajuntament ja està gestionant que una empresa especialitzada arregli una part de l’accés, que va obligar a tallar un dels dos sentits.

Comparteix