Víctor Borràs protagonitza una emotiva hissada de la senyera durant la Diada

Comparteix

La Plaça Catalunya va acollir aquest dilluns dia 11 de setembre la Hissada de la Senyera, acte commemoratiu de la Diada nacional de Catalunya, responsabilitat que va recaure en Víctor Borràs Aixart.

Després d’una recepció a l’Ajuntament, la cèntrica Plaça Catalunya va acollir el parlament de l’alcaldessa Eva del Amo, que va fer una aferrissada defensa de la llengua Catalana i de la identitat com a país. L’alcaldessa va presentar Víctor Borràs, conegut popularment al municipi pel seu servei al públic durant 42 anys, al departament de Secretaria de l’Ajuntament, com a funcionari i com a secretari del Jutjat de Pau, i sobretot per la seva vinculació i implicació a la vida associativa del municipi.

Després d’una emotiva hissada de la senyera al so del Cant de la Senyera interpretat per la Banda de la Cala, Borràs va recordar algunes de les anècdotes més destacades de la seva trajectòria, tant de la seva vida professional, com social i va demanar la unitat dels partits independentistes per assolir els objectius sobiranistes de Catalunya.

Borràs es mostrava emocionat i alhora agraït per haver protagonitzat el simbòlic acte de la Diada.

Posteriorment tant l’Ajuntament com les pubilles i hereus de la Candelera, així com les diverses autoritats van fer la seva ofrena floral a la senyera.

L’acte va comptar amb la participació de la Banda de la Cala, la Coral Candelera, la Colla Gegantera i la Banda de Cornetes i Tambors Verge Candelera.

Comparteix