Wild Life Spain, un producte turístic estatal amb accent calero

Comparteix

El Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme de l’estat espanyol ha decidit impulsar un projecte de promoció turística exterior que sota el nom Wild Life Spain vertebra diversos atractius relacionats amb la natura de diferents indrets i que sorgeix embrionàriament per iniciativa de l’Agència de Viatges Calyper de l’Ametlla de Mar.

El projecte Wild Life Spain integra l’oferta nacional de fins a deu propostes de l’estat espanyol amb l’objectiu d’oferir un producte turístic experiencial de qualitat basat en l’observació de fauna salvatge i activitats complementàries a diversos espais naturals de Catalunya, Andalusia, Cantàbria, Extremadura, Castella i Lleó i Astúries entre altres.

La proposta, que va destinada al turisme exterior, s’ha de desenvolupar en un termini de tres anys ha estat subvencionada amb 800.000 €, serà presentada el pròxim mes de gener a Fitur on Wild Life Spain assistirà amb estand propi.

Calyper, agència de viatges de l’Ametlla de Mar juntament amb la Fundació Plegadís de la Ràpita amb qui té un conveni de col·laboració, ha estat des de l’inici en la creació d’aquest producte. Tal com indica el seu gerent Josep Maria Callau, la idea es va començar a materialitzar durant el període de pandèmia.

La contribució ebrenca a Wild Life Spain consisteix en una immersió holística i experiencial a la reserva de la biosfera de les Terres de l’Ebre amb el focus posat en els parcs naturals dels Ports i el Delta de l’Ebre a través d’aules ambientals, però sense deixar de costat altres atractius complementaris com la cultura del vi, l’oli o l’arròs, les petjades de Picasso o Gaudí, la gastronomia ebrenca, l’arquitectura de castells i catedrals, la terrissa i les fibres naturals a través dels artesans o experiències al riu Ebre i les barraques del Delta entre altres.

Des del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme ja s’ha fet saber A Wild Life Spain que comptaran amb la seva presència en algunes de les accions de promoció exterior que farà l’agència Turespaña en l’àmbit internacional.

Comparteix