Els tallers de la Batukada Kalakatà animen nous membres a incorporar-se a l’entitat

Comparteix

Aquest dissabte hi ha prevista una cercavila pels carrers de la població.

La Batukada Kalakatà ha sonat amb força aquest estiu amb els assajos oberts en format de taller. Ja fa tres estius que els batucaires fan assajos al carrer, oberts a tothom, per animar nous membres a formar part de l’entitat. La Batukada finalitzarà aquest dissabte les activitats d’estiu amb un recorregut pels carrers de la població.

Els tallers han consistit en ensenyar els instruments que té cada membre i que el públic pugui experimentar amb ells per familiaritzar-se i provar aquest estil musical. En total han fet sis tallers durant juliol i agost i la valoració és molt positiva. Així ho expliquen els seus membres, Jaume Margalef, Dani Boquera, Violeta Margalef i Ot Aguilar.

L’entitat ja ha acabat aquests tallers d’estiu i dissabte durà a terme una cercavila pels carrers de la població a les 19 h des de l’Ajuntament.

Actualment, la batucada està formada per 26 membres i toca ritmes musicals majoritàriament brasilers amb influències africanes, -com la samba o el reggae-, amb diferents instruments de percussió i amb coreografies, aconseguint crear un ambient festiu i familiar.

Comparteix