Nou pla de xoc per mantenir els carrers i places netes de l’Ametlla de Mar

Comparteix

L’Ajuntament ha volgut incidir sobretot en la neteja al parc del Bon Repòs que és un punt neuràlgic de la població.

Amb la voluntat de mantenir en bon estat l’espai públic i donar una bona imatge del municipi, l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha incrementat el servei de neteja en carrers i places, especialment al parc del Bon Repòs, ja que l’equip de govern considera que és un punt neuràlgic i que ‘estava en un estat lamentable.

La regidoria de Serveis i Manteniment ha impulsat noves accions de neteja al nucli urbà amb recursos propis. Entre elles hi ha la neteja permanent i exclusiva d’una persona que s’encarrega de netejar i de la jardineria baixa, tres dies a la setmana al parc del Bon Repòs i a la plaça Catalunya.

A més, també s’ha incrementat l’ús de l’aigua a pressió en la neteja dels carrers amb la maquinària específica; no només s’utilitza en contenidors, sinó també en els carrers més transitats, places, escales, bancs i altre mobiliari urbà. L’ús d’aquesta màquina d’aigua a pressió dona suport a l’intensiu escombratge que es duu a terme de forma mecànica amb escombradora i bufadora.

El regidor de Serveis i Manteniment, Jordi Martí, remarca que sobretot cal mantenir en bones condicions aquells espais on es reuneix gent.

A banda, la regidoria també està actuant de manera destacable amb la neteja a les voreres que es veuen afectades, de fa temps, pels excrements de les orenetes o d’altres ocells.

Comparteix