L’Ajuntament acaba l’espai de descans del davant del mural de la tonyina

Comparteix

L’actuació ha consistit en la instal·lació de dos bancs, quatre jardineres i una paperera.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar va finalitzar divendres passat l’habilitació d’un espai de descans a sota del mural de la tonyina, just al davant de la plaça de l’Olivera, un espai que es troba entre el carrer Nou, el carrer Llibertat i el carrer Sant Roc.

L’espai ha estat arranjat amb un terra de formigó i s’ha completat amb la instal·lació de dos bancs de descans, quatre jardineres on s’hi ha plantat oliveres, i una paperera.

D’aquesta manera, l’Ajuntament ha volgut dignificar l’espai, que encara dona més valor a l’obra de l’Uri Cateura, autor del mural, i ho ha fet amb material que segons l’alcaldessa Eva del Amo, s’acumulava a la nau de la brigada.

Un cop finalitzat aquest espai i quan finalitzi l’ordenança de fer soroll per obres al centre urbà, l’ajuntament emprendrà, en els pròxims dies, l’arranjament d’un petit tros de la plaça de l’Olivera, just a la banda del carrer Sant Roc, que està en males condicions. La intenció és reforçar l’enllumenat públic amb un fanal i instal·lar-hi un banc de descans.

Comparteix