Victòria per la mínima del 1r equip de la Cala en el primer partit de pretemporada

Comparteix

Els caleros jugaran el segon partit d’aquesta pretemporada el dijous a les 20.30 h a casa davant de l’Ampolla de la 2a Catalana.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar es va presentar dissabte davant de l’afició en el primer partit de la pretemporada. Els caleros amb més dificultats de les previstes es van imposar per 1 gol a 0 al Miami Platja de la 4a Catalana.

Els de l’Ametlla de Mar van disputar els primers minuts de la temporada dissabte passat en un partit amb molt poca assistència de públic i destacant la manca de rodatge dels caleros després de només dos dies d’entrenament.

Tot i que van dominar el partit, els caleros van estar faltats de ritme, amb moltes imprecisions i els va costar arribar amb claredat a la porteria visitant.

Les ocasions més clares les va tenir Emma Meza a la segona part, aprofitant-ne una per fer l’únic gol del partit.

L’entrenador per la seva part, va repartir minuts entre tots els convocats, tot i que l’equip es va presentar amb diverses baixes, ja que hi ha jugadors que per molèsties físiques no van poder gaudir dels seus primers minuts. Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip. Xavi Subirats és l’entrenador.

Els caleros jugaran el segon partit d’aquesta pretemporada el dijous a les 20.30 h a casa davant de l’Ampolla de la 2a Catalana.

Comparteix