En marxa una campanya per evitar accidents greus amb infants a les piscines privades

Comparteix

Fa pocs dies a un habitatge d’ús turístic de les Tres Cales es va haver de lamentar la mort d’una nena ofegada a la piscina particular. Davant d’aquests tràgics accidents i com cada any, el consistori ha posat en marxa una campanya que vol conscienciar els turistes sobre la importància de vigilar els més petits i procurar que no puguin caure accidentalment a l’aigua.

La campanya consisteix en la difusió de 2.500 fulletons informatius en diferents idiomes, que s’han repartit a l’Oficina de Turisme i punts d’informació turística del nucli urbà i les urbanitzacions, el SUM, així com entre les immobiliàries que lloguen habitatges d’ús turístic amb piscina. També s’ha publicat el cartell informatiu a les xarxes socials.

Marisa Porcar és la coordinadora del SUM i tècnica de l’Àrea de Salut.

En el document hi figuren els telèfons d’emergències del Servei d’Urgències Municipal (977 45 70 00) i el 112.

Comparteix