La Festa Holi tenyirà de colors el parc del Bon Repòs

Comparteix

L’activitat, totalment gratuïta i oberta a tothom, s’iniciarà aquest dimecres a les 19 h de la tarda.

Aquest dimecres arriba una de les activitats més esperades i engrescadores pel jovent de l’Agenda d’Estiu, la Festa Holi Colors. La tradicional festivitat d’origen hindú se celebra per primer cop al municipi per omplir de colors i alegria el parc del Bon Repòs. L’activitat va dirigida a infants d’entre 6 i 12 anys.

Res emociona més als xiquets i xiquetes que gaudir de l’espectacle que suposa llençar i llençar-se colors en pols i dibuixar divertides paletes cromàtiques a l’ambient, damunt els assistents, el terra… amb un material que està homologat, per tal de no provocar cap molèstia, intolerància ni al·lèrgia. Així ho explica el regidor de Festes, Albert Borràs qui també ha apuntat que poden participar nens menors de 6 anys acompanyats.

La festa, que serà totalment gratuïta i oberta a tothom, s’iniciarà a les 19 h de la tarda en aquest parc de la població.

Comparteix