Comencen les Festes de Marina Sant Jordi

Comparteix

Fins al 12 d’agost, se celebren les festes organitzades per l’associació de veïns de la urbanització, amb la col·laboració de l’Ajuntament i diverses empreses locals.

Aquest dimecres i fins dissabte 12 d’agost es duran a terme les Festes de Marina Sant Jordi. L’associació de veïns i veïnes de la urbanització ha organitzat un programa de festes adaptat al públic jove i també adult, amb activitats esportives, lúdiques, festives i mediambientals com la passejada ecològica.

Tot a punt per iniciar-se la festa major de la urbanització. El torneig de bàsquet donarà tret de sortida, aquest dimecres a les 19 h la tarda, a quatre dies d’activitats per totes les edats. Dijous continuarà la festa amb la sortida Tunatours a les 9.30 h matí, des del Port de Calafat per poder banyar i degustar la tonyina roja Balfegó. A la tarda, de 19 h a 21 h, hi ha previst una passejada ecològica per contribuir amb el medi ambient,  netejant els carrers i el litoral de la urbanització.

Divendres a les 18 h tindrà lloc el torneig de futbol per nens i nenes de fins a 12 anys i ja dissabte, culminarà la festa amb el tradicional sopar de germanor i música fins a les 2 h de la matinada, al Port de Marina Sant Jordi.

Marta Teixidor, Daniel Brancons i Salud Camacho són membres de l’associació.

La urbanització, que té 460 habitatges, impulsa les festes perquè els veïns puguin conèixer-se entre ells i fer comunitat.

Comparteix