El cem La Cala organitza sessions de fitness a la platja per sensibilitzar sobre l’Esclerosi Múltiple

Comparteix

L’activitat tindrà lloc dijous a les 18 h a la platja de l’Alguer.

El Complex Esportiu Municipal s’adhereix, un any més, a la Campanya ‘Mulla’t per l’Esclerosi’, impulsada per la Fundació d’Esclerosi Múltiple, i ha organitzat una tarda de sessions de fitness, guiades per quatre monitors, a la platja de l’Alguer. Els participants podran fer donacions per la investigació de la malaltia.

Aquest dijous a les 18 h, la platja de l’Alguer canviarà les classes de ‘Dance  Beach’per una classe benèfica de fitness que oferirà, als aficionats a l’exercici a l’aire lliure i al ball, gaudir de diverses sessions esportives solidàries en benefici de la Fundaciód’Esclerosi Múltiple.

La coordinadora del CEM, Griselda Gaseni, concreta quines seran les activitats preparades per dijous.

Els participants podran fer una donació totalment lliure o bé comprar alguns dels productes de merchandising de la Fundació.

La Fundaciód’Esclerosi Múltiple treballa per sensibilitzar sobre la malaltia i donar suport als qui la pateixen que són més de 50.000 persones en tot l’estat espanyol. Aquest acte de participació ciutadana es fa des de l’any 94 arreu del país i es pot col·laborar participant en els actes organitzats en diferents equipaments municipals i establiments.

Comparteix