Les Dones Endavant organitzen tallers d’estiu per a joves

Comparteix

L’últim taller de l’entitat, que tindrà lloc aquest dimecres, consistirà en crear un peix de cartró i llana.

Com cada estiu, l’Associació de Dones Endavant col·labora en l’Agenda de l’Estiu, amb la realització de tallers infantils i de manualitats a la plaça Joan Miró. El juliol en van dur a terme un dedicat a la confecció i pintura de testos i aquest dimecres, faran l’últim que consistirà en crear un peix fet en cartró i llana.

Els tallers, dedicats a nens i nenes d’entre 6 i 12 anys, tenen l’objectiu de fomentar la creativitat i la imaginació, desenvolupar habilitats motores i cognitives i divertir-se dins un ambient segur i supervisat.

La presidenta de l’Associació de Dones Endavant, Cinta Garcia, explica que tenen molt d’èxit i acostumen a participar una vintena de nens i nenes.

Els interessats en realitzar els tallers han de passar a inscriure’s prèviament per la regidoria de Festes al segon pis de l’Ajuntament, als matins, de 9 a 14 h.

L’Associació de Dones Endavant ja ha finalitzat la temporada d’activitats habituals a la Casa del Mar, com ara les classes de pintura, boixets, patchwork o treballs manuals, les quals no es reprendran fins a finals de setembre o primers d’octubre. A més també té previst el viatge habitual el 4 i 5 de novembre a Andorra.

A banda dels tallers organitzats per l’associació calera, a l’Agenda d’Estiu també hi ha programats altres tallers infantils com el que es va dur a terme el 26 de juliol, ‘Ventalls’ i el que es farà el pròxim 23 d’agost ‘Viseres d’Estiu’. En aquest darrer cas, l’activitat no necessita inscripció prèvia.

Comparteix