Un tríptic informa sobre la normativa cívica dirigida especialment als visitants d’habitatge d’ús turístic

Comparteix

El tríptic editat per l’Ajuntament pretén recordar als visitants els actes cívics que cal seguir al municipi.

Des de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar s’ha editat un tríptic amb la normativa cívica a tenir en compte quan es lloga un habitatge d’ús turístic per oferir-los tant a llogaters com a usuaris i millorar, així, la convivència.

Llençar la brossa als contenidors de reciclatge, fer ús responsable de l’aigua, evitar fer foc si fa molt vent o no deixar els infants sense supervisió al jardí si hi ha una piscina són algunes de les normes que recull la campanya per donar a conèixer i recordar als visitants els actes cívics que cal seguir al municipi.

El tríptic, traduït en 4 idiomes, -català, castellà, francès i anglès-, repassa les accions cíviques i també adjunta plànols dels contenidors de reciclatge del casc urbà i les urbanitzacions.

La regidora de Turisme, Ma José Castellano, explica que davant les queixes rebudes, es vol facilitar aquestes recomanacions per sensibilitzar els visitants i millorar la convivència.

El tríptic es pot recollir a l’Oficina de Turisme del parc del Bon Repòs i als punts d’informació de Tres Cales i Calafat o també està penjat en format online a l’eÀgora.

Comparteix