El lleure i l’esport continuen als diferents campus de l’AME aquest mes d’agost

Comparteix

Kids Camp és una de les diferents propostes de l’AME destinada als xiquets i xiquetes d’entre 4 i 8 anys.

Durant tot el mes de juliol s’han dut a terme les diferents activitats de lleure i esport pels xiquets i xiquetes del municipi, organitzades per lÀrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar, amb una alta participació. El mes d’agost continua tota l’oferta lúdica per diferents edats i gustos.

Kids Camp és una de les propostes que l’AME de l’Ametlla de Mar està duent a terme als matins entre les 9 h del matí i les 14 h de la tarda a les instal·lacions del cem La Cala, dins dels Campus i Activitats Esportives Estiu 2023.

El campus, que va dirigit a nens i nenes nascuts entre el 2015 i 2019, ofereix activitats d’iniciació esportiva, psicomotricitat i natació, però també tallers, treballs manuals, anglès i ioga. Així ho explica la coordinadora de l’AME, Sílvia Argentó.

La valoració del juliol és positiva i es preveu que a l’agost també hi hagi molta demanda. De fet, un total de 120 participants han iniciat aquesta setmana els diferents campus esportius municipals, amb ganes de fer esport, xalar i fer noves amistats.

A banda del Kids Camp, també s’ofereix el Futbol Camp, el Junior Camp i el Gimnàstic Camp fins al 25 d’agost.

Comparteix