Arriba la Festa Major de Calafat que s’allargarà fins al 8 d’agost

Comparteix

El concert de ‘The Baldats’, el torneig de petanca o la bicicletada són algunes de les activitats previstes.

L’obertura de la Fira d’Atraccions amb descomptes d‘aquest dijous a la tarda iniciarà la Festa Major de la urbanització Calafat. Un any més, els veïns i veïnes de Calafat, així com els turistes ocasionals que passen aquests dies a la zona, poden gaudir d’un programa d’activitats lúdiques i esportives.

El programa seguirà aquest divendres amb el pregó de la festa major, a les 18.15h presentat per l’alcaldessa Eva del Amo i la pubilla major de 2023, Lucía Garcia.

A les 18.45 h tindrà lloc un concert del grup musical local ‘The Baldats’ i se seguirà amb una botifarrada popular, una exhibició de ball llatí i la disco mòbil a càrrec de Dj Sergio Calero.

El dissabte serà el torn, al matí, del torneig de petanca i a la nit, es durà a terme un sopar i ball popular a càrrec de l’orquestra Costa Blanca.

Diumenge està previst la bicicletada en família, vermut electrònic al xiringuito del Port de Calafat a càrrec de Dj Mael i la travessia de natació al port de calafat.

La presidenta de l’associació de veïns i veïnes de Calafat, Rut Guiseris, agraeix la col·laboració de tots els que fan possible la festa i anima a tothom a participar-hi.

Tot i que la Fira d’Atraccions restarà oberta fins al dia 8 d’agost, l’últim acte tindrà lloc el diumenge 6 d’agost amb la Festa de l’Escuma a la pista de futbol sala.

Es poden veure les fotografies de les Festes a : https://visitametllademar.com/s/reportatge-calafat-2023

Comparteix