Una vintena d’actes se sumen a l’Agenda de l’Estiu de l’Ametlla de Mar

Comparteix

Es pot trobar en format paper a diferents establiments públics i privats o en format online fent clic aquí.

Aquest dimarts comença el mes d’agost i ja coneixem la vintena d’activitats lúdiques i festives d’aquest mes que se sumaran a la trentena d’actes celebrats al mes de juliol. El Correbars dels quintos o la Festa Holi pels joves, entre les activitats més atractives.

Com no podia ser d’altra manera, la programació elaborada per la regidoria de Festes de l’Ajuntament segueix amb les sessions de Cinema a la Fresca, les projeccions cinematogràfiques al parc del Bon Repòs amb sessions el dimarts 8 d’agost amb la pel·lícula “Coda” i el dilluns 14 d’agost amb la pel·lícula “Black Adam”.

També estan programats diversos tallers infantils a la plaça Joan Miró, a partir de les 18.30 h. El primer, el dia 9 d’agost, el protagonitzarà l’Associació de Dones Endavant amb el taller “Peixos”. L’altre tindrà lloc els dimecres 23 d’agost, “Viseres d’Estiu”.

Menció a part mereix el Correbars d’estiu de dissabte 12 d’agost, organitzat amb la col·laboració dels quintos i quintes i que a causa dels problemes de sequera, aquest any s’haurà de fer sense aigua. L’activitat comptarà amb la participació de la xaranga Suquet Calero, que sortirà a les 18 h des de l’Ajuntament.

Una de les novetats d’aquest estiu serà la Festa Holi Colors infantils, que tindrà lloc a la plaça Joan Miró el dia 16 d’agost a les 19 h, acte que com el Correbars estarà dedicat al Dia Internacional de la Joventut.
Els divendres 4 i 21 d’agost, a l’Alguer, tornen les classes de Zumba Beach i el dia 10 d’agost el “Mullat per l’esclerosi” amb una sessió de Fitness Beach. Sense oblidar els assajos oberts en format taller de la Batucada Kalakatà els dies 5, 12 i 19 en diferents indrets del poble, que clourà el dia 26 d’agost amb una cercavila.

També cal apuntar la Demostració de Gimnàstica Rítmica el 25 d’agost a la plaça Joan Miró.

Cal afegir al programa l’Exposició i Mercat d’artistes locals “MercArt” al carrer Nou el dia 5 d’agost 17.30 h i les 21.30 h i a partir del dia 9 i fins al 15 d’agost, cada dia a la sala de la Societat.

El regidor de Festes, Albert Borràs, considera que s’ha fet un programa per a tots els gustos.

A banda, l’Agenda d’Estiu també conté la informació de les exposicions que acollirà el Centre d’Interpretació de la Pesca com ara “Els vaixells enfonsats durant la 1a Guerra Mundial, Jacqueline Nibelle “Mar i vistes de Catalunya” i les fotografies de Carina Balfegó i d’altres activitats turístiques municipals.

Es pot trobar en format paper a diferents establiments públics i privats o en format online fent clic aquí.

Comparteix