El torneig 3×3 calero celebra la segona edició amb prop d’una cinquantena de jugadors

Comparteix

A la categoria Exhibició va guanyar ‘Puraperos’ i a la categoria Federada ‘Sha perdut’.

El passat dissabte es va dur a terme el Torneig  de Bàsquet 3×3 al parc del Bon Repòs. Era el segon cop que el Club de Bàsquet l’Ametlla de Mar organitzava aquesta competició estiuenca amb dues categories en joc; una per basquetbolistes federats i l’altre, per aficionats del bàsquet. La valoració del Club ha estat molt positiva.

Amb sis equips per categoria, es van disputar dues semifinals i la final en cadascuna d’elles. A la categoria Federada van competir l’equip ‘S’ha perdut’ contra ‘Toca remar’ que va acabar amb un 3-0 al marcador i l’equip ‘Magnates’ també va guanyar 14 a 12 el ‘Lado Oscuro’. A la final, ‘Sha perdut’ es va imposar amb un 8 a 3 contra ‘Magnates’, emportant-se la victòria.

A la categoria Exhibició, a les semifinals, ‘Boca Juniors’ va guanyar 4 a 2 als ‘Gremlins’ i per la seva banda, ‘Puraperos’ va vèncer ‘Sóc Tonto’ per 5 a 2. A la final, ‘Puraperos’ es va endur la victòria amb un 7 a 5 al marcador contra ‘Boca Juniors’.

El president del Club Bàsquet l’Ametlla de Mar, Santi Duque, valora positivament aquesta segona edició del torneig.

Pel que fa als guanyadors dels mates van ser Raul Cedó en categoria Federada i Sergi Quintana en categoria Exhibició. I els guanyadors dels triples van ser Max Simón en categoria Federada i Jordi Llaó en categoria Exhibició.

Comparteix