Artistes locals i de tot el territori surten al carrer a exposar les seves obres al ‘MercArt’

Comparteix

El ‘MercArt’ és l’exposició i mercat d’artistes, que té lloc al carrer Nou, els dissabtes d’estiu de 17.30 h a 21.30 h.

Un any més, l’Ateneu Calero ha reunit artistes caleros i caleres i d’arreu del territori al voltant d’una exposició que pretén donar a conèixer les persones que aporten valor a la cultura local. Durant les tardes dels dissabtes de juliol, artistes vinculats a l’Ametlla de Mar mostren les seves creacions al ‘MercArt’.

Dinamitzar la cultura és l’objectiu principal d’aquesta exposició i mercat d’artistes locals, que l’entitat cultural ha impulsat per segon any consecutiu per aquestes dates estiuenques. De fet, la mostra està inspirada en les trobades artístiques que l’entitat també organitza per Nadal al Centre d’Interpretació de la Pesca.

En aquesta exposició a l’aire lliure, es poden veure obres de diferents estils i tècniques tal com explica la membre de l’Ateneu Calero i coordinadora de l’exposició, Raquel Garcia.

El mes d’agost, el ‘MercArt’ canviarà d’ubicació. Del 9 al 15 d’agost s’instal·larà cada dia per les tardes a la sala de la Societat i convidarà artistes i pintors especials com Vicenç Málaga.

Comparteix