L’Ajuntament senyalitzarà l’accés a l’illot davant les queixes dels veïns

Comparteix

L’accés a la platja no està senyalitzat, i en moltes ocasions, la gent s’equivoca de camins i accessos i sigui a peu o en vehicles, van a parar a les propietats privades.

Les constants queixes per molèsties, dels veïns de l’entorn de l’Illot, un dels indrets més atractius de la costa calera, ha portat a l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar a reunir-se amb ells, escoltar els motius i posar-se a treballar per posar-hi solucions.

L’Illot és un dels punts de la costa de l’Ametlla de Mar més atractius i que més interès desperta entre els visitants. En els darrers anys, l’Illot s’ha convertit en un lloc de peregrinació dels amants de les platges verges i els indrets amagats. La promoció que se n’ha fet per diferents canals i per les xarxes socials i la bellesa de l’entorn, han cridat l’atenció de gent que ve de molts indrets i que vol passar un dia de platja o immortalitzar aquest idíl·lic racó en una fotografia.

Això, però, ha comportat que els veïns i propietaris dels habitatges de l’entorn s’hagin queixat de les molèsties que provoquen alguns d’aquests visitants. Tot i que en anys anteriors s’havia habilitat un espai proper per aparcar els vehicles, l’accés a la platja no està senyalitzat, i en moltes ocasions, la gent s’equivoca de camins i accessos, i sigui a peu o en vehicles, van a parar a les propietats privades.

Fa pocs dies es va produir una reunió entre l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar i els veïns de la zona i una vegada detectat el problema, es treballarà per escollir quin és l’accés més adequat i senyalitzar-lo per evitar confusions. Jordi Martí és el regidor de Serveis i Manteniment de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

Icona d’alguna campanya de Turisme de Catalunya i de l’Àrea de Turisme de l’Ametlla de Mar, l’èxit del GR-92 i la recerca d’espais poc massificats durant el període de pandèmia, han fet que sigui un dels punts més visitats de l’Ametlla de Mar. Aquesta setmana s’ha aprofitat per desbrossar l’aparcament i reubicar el contenidor existent en un lloc més adequat.

Comparteix