Una quarantena de gimnastes protagonitzaran la primera demostració de rítmica de l’estiu

Comparteix

L’espectacle tindrà aproximadament una hora i mitja de durada.

Diumenge dia 30 de juliol a partir de les 22.30 h i a la plaça Nova, tindrà lloc la primera de les dues demostracions de gimnàstica rítmica que podrem veure aquest estiu a l’Ametlla de Mar.

Les gimnastes, algunes d’elles ocasionals, que durant aquest mes de juliol han estat participant en el Gimnàstic Camp, el campus especialitzat en gimnàstica rítmica que organitza l’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar, protagonitzaran aquest diumenge al vespre la demostració de gimnàstica rítmica a la Plaça Nova.

També s’hi afegiran les gimnastes federades de la secció de Rítmica de l’AME de l’Ametlla de Mar, que no han deixat d’entrenar durant aquest estiu. Una quarantena de gimnastes que han preparat tota una sèrie de coreografies, tant individuals com grupals per oferir al públic assistent, en una actuació despreocupada i sense l’habitual tensió de la competició, tal com explica Tere Llambrich, coordinadora de la secció de Rítmica de l’AME

L’espectacle tindrà aproximadament una hora i mitja de durada. De cara a finals d’agost hi ha prevista una segona demostració de gimnàstica rítmica.

Comparteix