Mesura per evitar el bloqueig del trànsit al vial del Passeig Marítim

Comparteix

Amb aquestes mesures es vol acabar amb les habituals imatges de cotxes bloquejats sense poder maniobrar ni cap endavant ni cap endarrere.

Amb l’objectiu de descongestionar el trànsit al Passeig Marítim de l’Ametlla de Mar, l’Ajuntament ha posat en marxa d’acord amb la Policia Local, un sistema que ha de permetre desbloquejar un vial que sobretot ara a l’estiu, afecta la fluïdesa de la circulació.

El vial del Passeig Marítim de l’Ametlla de Mar que uneix les platges de l’Alguer i Pixavaques, és sobretot durant els mesos d’estiu un dels punts conflictius del trànsit a la nostra localitat. El fet que sigui de doble sentit i que es permeti l’estacionament a un dels costats, estreteix l’espai de circulació produint-se situacions complicades entre els vehicles que van i els que tornen.

Per facilitar la fluïdesa del trànsit, l’Ajuntament ha habilitat tres espais intercalats perquè els cotxes que van de tornada puguin deixar suficient espai als que circulen de cara i així no bloquejar el trànsit ni haver d’envair la cera del passeig.

Eva del Amo és l’alcaldessa de l’Ametlla de Mar.

Amb aquestes mesures es vol acabar amb les habituals imatges de cotxes bloquejats sense poder maniobrar ni cap endavant ni cap endarrere durant les hores de màxima afluència a les platges.

Comparteix