El pintor tortosí Lluis Llop exposa els seus quadres al Centre d’Interpretació de la Pesca

Comparteix

Fins al 30 de juliol es pot veure aquesta exposició.

Últims dies per veure l’exposició ‘Nàutica i vistes de l’Ametlla’ de Lluís Llop. Fins al 30 de juliol, es poden veure quadres fets pel tortosí Lluís Llop inspirats majoritàriament en el paisatge de l’Ametlla de Mar. L’artista fa anys que estiueja al municipi i participa com a pintor i artista dins també de l’Ateneu Calero.

Com és habitual, durant els mesos de juliol i agost, el Centre d’Interpretació de la Pesca acull diverses exposicions d’artistes locals i del territori. Aquest mes de juliol, el protagonista ha estat Lluís Llop, que ha exposat la seva obra de quadres fets a l’oli, en els quals plasma el paisatge i l’essència marinera de la Cala.

L’exposició mostra el treball de l’artista dels últims anys, que ha fet en diferents punts de la població com a estiuejant de l’Ametlla de Mar. Així ho explica.

Llop va començar a exposar al municipi en les mostres col·lectives que es feien amb altres pintors de la població a un local del carrer Sant Joan i recentment també ha participat en diferents mostres de l’Ateneu.

L’exposició ‘Nàutica i vistes de l’Ametlla’ es pot veure fins aquest diumenge de 10.00 h a 13.00 h i de 17.30 h a 20.30 h.

Comparteix