Òscar Moreso jugarà al futbol italià

Comparteix

Aquesta temporada ha jugat al Cambrils Unió a la categoria juvenil preferent i en el darrer tram amb el 1r equip del Cambrils a 1a Catalana.

El calero Òscar Moreso Arjona, jugador de futbol format a les categories inferiors de l’Ametlla de Mar i posteriorment del Cambrils, ha fitxat de cara a la pròxima temporada amb el Nuova Florida, un equip que milita a la Sèrie D italiana.

El calero es va iniciar al futbol base de l’Ametlla de Mar l’any 2009, tot i que després de participar al MIC amb la selecció de les Terres de l’Ebre la temporada 2018-2019 va fitxar pel Cambrils Unió en edat cadet, club en el qual ha jugat fins aquesta última temporada a la categoria juvenil preferent i en el darrer tram de temporada amb el 1r equip del Cambrils a 1a Catalana.

Convocat durant diverses temporades amb la selecció territorial per disputar la Donosti CUP, Moreso ha estat a l’agenda d’equips com el RCD Espanyol, el Reus o el Nàstic de Tarragona. Tal com explica el mateix Òscar Moreso, aquesta serà una nova experiència que afronta amb moltes ganes.

La marxa al futbol italià, inicialment per una temporada tot i que revisable per a la 2024-25.

Comparteix