El 1r equip de la Cala debutarà en lliga a casa contra la Cava

Comparteix

Els caleros, que iniciaran els entrenaments de pretemporada el pròxim dia 16 d’agost, ja tenen dissenyat el calendari de pretemporada.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar debutarà a casa davant de la Cava, segons el calendari que ha fet públic la Federació Catalana de Futbol corresponent a la 3a Catalana.

El dia 17 de setembre començarà la lliga a la 3a Catalana i el 1r equip de la Cala tindrà l’oportunitat de debutar a casa i en un partit de pipa i porró, ja que el seu rival serà la Cava, un dels millors equips de la categoria, al qual li va guanyar els dos partits la passada temporada.

El calendari ha estat capriciós amb un dels partits més atractius per a l’afició local, puix que el partit amb el Perelló serà el primer desplaçament dels caleros el dia 24 de setembre, però el partit de casa, es jugarà el dia 4 de febrer coincidint amb la Festa Major de la Candelera que serà el segon partit de la primera volta.

Els caleros, que iniciaran els entrenaments de pretemporada el pròxim dia 16 d’agost, ja tenen dissenyat el calendari de pretemporada.

El dia 20 d’agost es presentarà a casa davant de l’afició en un partit davant del Miami Platja de la 4a Catalana. El 24 d’agost també a casa jugarà contra l’Ampolla de la 2a Catalana i el dia 26 ho tornarà a fer a casa davant del Jesús Catalonia de la 2a Catalana. Els caleros també tenen previst jugar el 30 d’agost a casa davant del Camarles de la 2a Catalana i el 2 de setembre al camp de l’Aldeana de la 2a Catalana. L’últim partit de preparació abans del debut en lliga serà el dia 8 d’agostque farà un partit amb el seu filial de la 4a Catalana.

Comparteix