L’equip de govern denuncia el lamentable estat en el qual han trobat les instal·lacions i material del CEM la Cala

Comparteix

Entre altres desperfectes s’ha detectat que les saunes del CEM estan fora de servei, igual que els cànons d’aigua de la piscina que no funcionen.

L’equip de govern de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha encetat aquesta setmana un estudi detallat per quantificar les reparacions i necessitats detectades tant en les instal·lacions com en el funcionament dels diferents serveis que ofereix l’Àrea Municipal d’Esports.

A partir de les moltes queixes registrades i les reiterades denúncies sobre l’estat de conservació i manteniment de les instal·lacions esportives, des de la Regidoria d’Esports s’han encetat una sèrie de reunions sectoritzades amb els treballadors i treballadores dels diferents departaments de l’Àrea Municipal d’Esports. En aquestes reunions, s’ha fet públic el full de ruta d’actuació i la nova estructura organitzativa i de funcionament, alhora que s’han anat recollint les propostes del personal.

L’estudi efectuat ha detectat una important deixadesa sobretot de les instal·lacions i materials que han derivat en una situació insostenible. Entre altres desperfectes s’ha detectat que les saunes del CEM estan fora de servei, igual que els cànons d’aigua de la piscina que no funcionen. També s’ha comprovat que no es pot deshumectar l’aire del recinte de piscines, provocant un ambient altament corrosiu que afecta les estructures. L’estudi ha tret a la llum altres mancances com que la climatització no funciona o que s’amunteguin bicicletes d’spinning espatllades a les sales i magatzems entre d’altres.

L’alcaldessa de l’Ametlla de Mar, Eva del Amo, s’ha mostrat molt preocupada davant totes aquestes mancances que suposaran si s’ha d’afrontar de cop, una despesa molt elevada, per no haver-se afrontat de manera progressiva.

El nou equip de govern també s’ha trobat amb un personal ple de conflictes eternitzats no resolts per part de l’anterior govern i per l’altra, un personal d’excel·lent qualitat tècnica i amb molta predisposició per millorar l’organització i la qualitat dels serveis esportius municipals.

Comparteix