Els REPER de la UE visiten el Grup Balfegó

Comparteix

Els REPER o representants permanents són una mena d’ambaixadors dels països membres a la Unió Europea.

Els representants permanents dels països membres a la Unió Europea, han visitat avui l’Ametlla de Mar per participar en diverses activitats organitzades pel Grup Balfegó, dins d’una visita més general a altres indrets de l’estat en el marc de la presidència espanyola de la Unió Europea.

Els REPER o representants permanents són una mena d’ambaixadors dels països membres a la Unió Europea.

Els actes han consistit en una presentació corporativa del model de l’empresa calera que ha estat capaç de crear un valor afegit amb un recurs pesquer com la tonyina, a més d’una degustació i han pogut gaudir de l’experiència TunaTour.

La jornada ha comptat amb la presència d’una representació municipal encapçalada per l’alcaldessa Eva del Amo.

Comparteix