Maria Campanals 8a al Campionat d’Europa de Twirling

Comparteix

La calera va confirmar el seu bon moment aconseguint millorar puntuacions i classificant-se 8a entre les trenta-sis millors atletes d’Europa.

L’atleta del Club Twirling l’Ametlla de Mar, Maria Campanals, va classificar-se a la 8a posició final al Campionat d’Europa de Twirling WBTF Categoria Sénior Absoluta que es va disputar a la localitat francesa de Moulleron le Captif.

La calera Maria Campanals, que formava part de la selecció espanyola en una competició en la qual hi van participar pràcticament tots els països del continent, va assolir un magnífic resultat i contra pronostic es va classificar per disputar la final de diumenge en la qual de nou, va donar la sorpresa millorant els resultats de les fases classificatòries i assolint una meritòria vuitena posició final.

L’actuació de la calera al campionat europeu va anar de menys a més. 14a a la fase preliminar d’estil lliure, va remuntar fins a la 10a posició que la va portar a les semifinals, mantenint-se entre les deu primeres i permeten la gesta inesperada de disputar la final. La calera va confirmar el seu bon moment aconseguint millorar puntuacions i classificant-se 8a entre les trenta-sis millors atletes d’Europa. Maria Campanals es mostra molt satisfeta per l’experiència i el resultat assolit.

Amb aquesta 8a posició, Maria Campanals va contribuir als bons resultats de l’expedició espanyola que es va classificar a la 3a posició final.

Cal recordar també que set atletes del Club Twirling l’Ametlla de Mar, Widet i Núria Tibari, Maria Campanals i Maria Margalef, Enric Llatche, Roger Espuny i Neus Vidal s’han classificat per disputar la Copa de Nacions que tindrà lloc a Liverpool (Gran Bretanya) de l’1 al 8 d’agost.

Comparteix