La Banda de la Cala i la Coral Verge Candelera preparen un concert d’estiu conjuntament a la plaça Joan Miró

Comparteix

Serà aquest divendres a les 22 h i també participaran un grup de nens i nenes de l’EMMA.

La Banda de la Cala i la Coral Verge Candelera oferiran un concert, aquest divendres, on els instruments i les veus s’uniran en harmonia, seguint un repertori estiuenc i conegut. Enguany, ambdues entitats col·laboren conjuntament, amb la voluntat de crear sinergies i donar visibilitat al seu treball durant tot el curs.

El concert oferirà temes interpretats conjuntament per la Coral i la Banda, però també hi haurà un espai per cada entitat, en el qual la Coral cantarà cançons sense l’acompanyament dels instruments i la Banda també oferirà temes només instrumentals. A més, es comptarà amb un grup de deu joves solistes de l’Escola Municipal de Música.

De fet, des de l’inici de curs, la Coral Verge Candelera forma part de l’Escola Municipal de Música i la nova directora, Marta Fernàndez, que és professora també d’oboè i llenguatge, ha volgut donar-li més visibilitat i un aire fresc. Així ho ha explicat el director de la Banda, Emilio Cabello.

‘Fly Me To The Moon’, ‘l’Havanera del Carmen’ o ‘La donna è mobile’ seran algunes de les cançons que sonaran al concert. La directora de la Coral, Marta Fernàndez, ha fet una crida a la participació de tot el poble.

La cita musical, oberta a tothom, serà divendres a les 22 h a la plaça Joan Miró.

Comparteix