L’EMMA celebra el 15è + 1 aniversari en un concert de fi de curs amb format radiofònic

Comparteix

Serà divendres a les 19 h i a la sala SCER.

Coincidint amb el 15è + 1 aniversari de l’Escola Municipal de Música de l’Ametlla de Mar (EMMA), –16 anys si es compta l’any que van haver de superar a causa de la pandèmia-, el divendres dia 14 de juliol a les 19 h s’ha organitzat el concert de fi de curs a la sala de la SCER de l’Ametlla de Mar, amb un format radiofònic.

L’Escola Municipal de Música de l’Ametlla de Mar ha previst celebrar l’aniversari amb un concert al qual se li donarà format de programa de ràdio.

Al concert, conduït per la locutora de la Cala Ràdio Imma Brull, es farà un recorregut pels titulars de les principals notícies i de les cançons més populars que s’han sentit a l’emissora des del 2007, any de la creació de l’escola i al llarg d’aquests setze anys.

Sense dubte, un concert molt original i amb sorpreses que tal com explica Anna Vizcarro, cap d’estudis de l’Emma, esperen que puguin compartir amb la població.

Fins al 14 de juliol, l’EMMA ofereix els Tallers d’Estiu amb l’objectiu d’oferir la possibilitat als alumnes de relacionar-se entre aules i continuar tocant i practicant, els quals tenen una molt bona resposta entre els alumnes.

Per altra banda, està obert el període de matriculació de cara al pròxim curs fins al 29 de setembre. Els interessats poden passar per l’Emma a informar-se.

Comparteix