L’Ametlla de Mar hissa les set Banderes Blaves atorgades al municipi

Comparteix

L’acte s’ha celebrat aquest dijous en el marc de les Festes de Sant Pere del municipi.

Aquest dijous s’ha celebrat l’Acte d’Hissada de Bandera Blava per posar en valor la revalidació de les set Banderes Blaves que ha tornat a rebre enguany l’Ametlla de Mar per part de la Generalitat i que atorga anualment el Jurat Internacional Bandera Blava de la Fundació per l’Educació Mediambiental, com a reconeixement de la qualitat i serveis a les platges i clubs nàutics.

El comodor del Club Nàutic, Rubén Llaó i l’alcaldessa de l’Ametlla de Mar, Eva del Amo han estat els encarregats d’hissar la Bandera Blava del Club Nàutic com a reconeixement a les sis restants. Així, la Cala continua liderant el rànquing de banderes blaves a les Terres de l’Ebre i manté la primera posició a tota la província de Tarragona, compartint-la amb altres municipis com la ciutat de Tarragona, Cambrils i l’Hospitalet de l’Infant.

L’alcaldessa, Del Amo, apunta que la celebració de l’acte ha volgut donar més valor aquest reconeixement.

Amb aquesta nova bandera, el Club Nàutic de l’Ametlla de Mar ja n’acumula una vintena des de la seva primera candidatura l’any 2000. El seu contramestre, Enric Domènech, ha explicat tota la feina que hi ha darrere per aconseguir aquest guardó.

Els distintius a les platges han estat per l’Alguer, Sant Jordi d’Alfama, Cala Forn i Cala Calafató. A més del distintiu del sender blau al GR-92 i del centre blau pel Centre d’Interpretació de la Pesca.

Comparteix