Comença l’Agenda de l’Estiu 2023 amb els actes del mes de juliol

Comparteix

Prop d’una trentena d’activitats lúdiques, culturals i esportives tindran lloc al municipi al mes de juliol per tots els gustos.

El mes de juliol comença aquest dissabte amb gairebé una trentena d’activitats d’estiu que no hi poden faltar a l’Ametlla de Mar, com les nits de Cinema a la Fresca, la Cantada d’Havaneres o les demostracions i activitats esportives a les platges.

L’Agenda, elaborada per la regidoria de Festes de l’Ajuntament, conté el clàssic Cinema a la Fresca, les projeccions cinematogràfiques tornen al parc del Bon Repòs amb sessions els dimarts 11 i 18 a les 22.00 h i les pel·lícules “A todo Tren 2” i “Tom i Jerry , aquesta última en català.

També s’han organitzat diversos tallers infantils a la plaça Joan Miró, a partir de les 18.30 h. El primer, el dia 12 de juliol, el protagonitzarà l’Associació de Dones Endavant amb el taller ‘Pintem testos’. L’altre tindrà lloc els dimecres 26 de juliol, ‘Ventalls’.

Una de les novetats d’aquest estiu serà el ‘Rock a la plaça’ que protagonitzarà l’Escola Municipal de Música EMMA dissabte dia 1 de juliol a la Plaça Joan Miró a les 20.00 h.

Entre els actes del mes de juliol també destaca la XXX Cantada d’Havaneres amb el grup ‘Sons del Mar’, el 28 de juliol a les 22.30 h a la platja de l’Alguer, el concert del 15è aniversari de l’EMMA el 14 de juliol a les 19 h a la Sala de la SCER i el concert d’estiu de la Banda de la Cala, la Coral Verge Candelera i la secció de l’Escola de Música Municipal EMMA, el 14 de juliol a les 22.00 h a la plaça Joan Miró.

La música festiva de percussió també hi serà present amb la Batucada Kalakatà que oferirà assajos oberts els dies 1, 8 i 15 i una cercavila el dia 16 a partir de la 10.00 h.

Menció a part mereixen les competicions i activitats esportives a les platges. Els dies 7 i 8 a la tarda, tindrà lloc el Torneig de Futbol Platja Sènior a Pixavaques i el dia 15 de juliol a partir de les 9.30 h del matí a la mateixa platja, el Torneig de Futbol Platja Júnior i a la tarda el Torneig femení.

Els divendres 14, 21 i 29 de juliol, a l’Alguer, tornen les classes de Dance Beach i les demostracions de patinatge del 21 al parc del Bon Repòs i de gimnàstica rítmica el 30 de juliol a la plaça Nova. No faltarà tampoc el torneig de bàsquet 3×3 que tindrà lloc el dia 29 de juliol a partir de les 16.00 h al parc del Bon Repòs.

Cal afegir també l’exposició i mercat d’artistes locals MercArt al carrer Nou els dies 8, 15, 22 i 29 de juliol entre les 17.30 h i les 21.00 h. I per últim, l’Ajuntament ha previst una minidisco amb la Marieta Voltereta el 19 de juliol a les 19.00 h.

El regidor de Festes, Albert Borràs, considera que s’ha fet un programa per a tots els gustos.

A banda, l’Agenda d’Estiu també conté la informació de les exposicions que acollirà el Centre d’Interpretació de la Pesca i d’altres activitats turístiques municipals.

Es pot trobar en format paper a diferents establiments públics i privats o en format online fent clic

Comparteix