El Cadet es posiciona 3r a l’Astúries Internacional Cup

Comparteix

Es tracta d’un Torneig de Futbol Base Internacional d’Astúries que s’ha celebrat entre el 25 i 28 de juny a Gijón.

L’equip Cadet de l’AME de l’Ametlla de Mar es va traslladar a Astúries, el passat dissabte, per disputar el Torneig de Futbol Base Internacional d’Astúries, que s’ha celebrat entre el 25 i 28 de juny a Gijón. Els caleros s’han classificat 3rs en aquest torneig i el seu entrenador l’ha descrit com ‘una experiència molt positiva‘.

La dinàmica de l’equip calero durant el torneig ha estat de pitjor a millor. Al primer partit, els va costar adaptar-se al camp de gespa natural i van perdre 3 a 0 contra el CD ArmePalmas, equip filial de les Palmas. Al segon partit, van guanyar 6 a 0 al Lada Langreo d’Astúries i el tercer també va acabar amb la victòria dels caleros 2 a 0, davant del CD La Corredoria d’Astúries.

Amb aquests resultats, els caleros es van classificar segons de grup i van passar a les semifinals, que van perdre per 3 a 2 contra l’equip galleg Tyde FC; un partit molt disputat i amb una segona part clarament dominada pels de l’Ametlla de Mar, però on la sort els va donar l’esquena. Així ho ha explicat l’entrenador, Àlex Gòmez.

Aquest dimecres han jugat la final contra l’Inter Gijón per optar a la 3a o 4a posició, en la qual l’equip calero ha guanyat 2 a 0. El camp ha estat de gespa artificial, un espai que dominen més i s’han sentit més còmodes dominant el partit de principi a fi. El resultat els ha permès posicionar-se 3rs del torneig, emportant-se una experiència molt positiva que finalitza una excel·lent temporada.

Comparteix