Detenen el camioner implicat en un accident mortal a l’Ametlla de Mar per positiu en el test de drogues

Comparteix

El vehicle de gran tonatge a encalçat un turisme a l’AP-7 i ha mort un home de 71 anys.

Els Mossos d’Esquadra han detingut el camioner que aquesta matinada de dimarts s’ha vist implicat en un accident mortal a l’Ametlla de Mar. Segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT), se l’ha detingut com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi per imprudència greu i per conduir sota els efectes de les drogues.

Poc abans de la una de la matinada, el camió va encalçar un turisme al quilòmetre 296,2 de l’AP-7, en sentit sud, i va morir el conductor del cotxe, un home de 71 anys del qual no han transcendit més dades. Arran de la incidència, es van activar dues patrulles de la policia, dues dotacions dels Bombers i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

A causa del succés es va tallar l’autopista en sentit sud i després es va restringir la circulació a un carril. La situació es va normalitzat cap a dos quarts de quatre de la matinada.

Amb aquesta, un total de 71 persones han perdut la vida en accident de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya en el que va d’any, segons les dades de l’SCT.

Comparteix