Mor un conductor en xocar amb un camió a l’AP-7 al seu pas per l’Ametlla de Mar

Comparteix

El cotxe circulava en sentit sud quan ha impactat amb la part del darrere d’un tràiler a l’altura de l’Ametlla de Mar.

Un conductor d’un turisme ha mort aquesta matinada de dimarts, 27 de juny, en un accident de trànsit a l’AP-7. Segons el Servei Català de Trànsit, el conductor del turisme ha impactat per abast amb la part del darrere d’un camió que el precedia al quilòmetre 296,2 en sentit sud, dins del terme municipal de l’Ametlla de Mar.

Arran de l’accident es van activar dues patrulles de Mossos, dues dotacions de Bombers i tres ambulàncies del SEM. La carretera es va tallar en sentit sud a mesura que es treballava a l’accident i es va restablir la normalitat poc després de les 3.30 hores, segons Trànsit.

Amb aquest accident mortal, el nombre de víctimes registrades a carreteres de Catalunya puja a 71, de les quals a la província de Tarragona són 19 fins avui.

Comparteix