El nou govern de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ja té cartipàs per al mandat 2023-2027

Comparteix

Eva del Amo lidera el nou govern municipal i assumeix la regidoria d’Hisenda.

L’alcaldessa de l’Ametlla de Mar, Eva del Amo, ha avançat les competències entre els regidors i regidores de l’equip de govern de l’Ajuntament per aquest nou mandat, que seran aprovades en el pròxim ple. Entre les novetats, destaca la creació de les àrees d’Urbanitzacions, la de Pesca i la de Planificació estratègica.

En total, l’estructura política tindrà divuit regidories, a més de l’alcaldia, per fer front als reptes i les prioritats del nou mandat. Del Amo, que relleva Jordi Gaseni a l’alcaldia, assumeix també la regidoria d’Hisenda.

El primer tinent d’alcaldia és Xavier de la Fuente que, a més, és regidor de les àrees d’Urbanisme, Mobilitat i Espais Públics, Pesca i Planificació estratègica.

Jordi Martí ostenta la segona tinença d’alcaldia i assumeix les regidories de Serveis i manteniment i Urbanitzacions. Serveis i Manteniment respon a l’abans anomenada Obres i Serveis i la d’Urbanitzacions és de nova creació.

Ana Aragón, tercera tinent d’alcaldia, està al capdavant de les regidories de Governació, Educació i Cultura i Mitjans de comunicació. I Mª José Castellano és la quarta tinent d’alcaldia i les seves competències són Recursos Humans i Igualtat, Salut i Turisme i Comerç.

L’alcaldessa, Eva del Amo, manifesta la voluntat de cohesionar tot l’equip, prioritzant la confiança mútua i la força per canviar la manera de treballar a l’Ajuntament.

Albert Borràs és el regidor de Festes, Joventut i també assumeix Formació i Treball. I per últim, el regidor Amadeu Comes s’encarrega d’Esports, Benestar Social i Medi ambient.

El decret de delegació de competències entre els regidors i regidores de l’equip de govern de l’Ajuntament serà signat en el pròxim ple que està previst celebrar-se entre els dies de la primera quinzena de juliol.

Comparteix