L’EMMA passejarà la música de dibuixos animats per les cantonades del centre

L’EMMA ha preparat una novetat de cara al dia 1 de juliol que tindrà lloc a la plaça Joan Miro a les 20.00 h. Es tracta de l’activitat Rock a la Plaça que protagonitzaran els alumnes de l’aula rock.

L’Escola Municipal de Música de l’Ametlla de Mar ha preparat tot un seguit d’activitats de cara a les pròximes setmanes, coincidint amb el final del curs i a l’hora amb el seu 15è aniversari.

La primera de les activitats serà la Passejada Musical, que tindrà lloc el 22 de juny a partir de les 19 hores i que consistirà a fer una cercavila pels carrers més cèntrics de la població amb aturades a algunes de les principals cantonades on cadascuna de les classes interpretarà peces musicals relacionades amb algunes de les principals sèries de dibuixos animats, finalitzant amb una actuació conjunta a la Sala de la Societat. Anna Vizcarro és la cap d’estudis de l’EMMA.

L’EMMA ha preparat una novetat de cara al dia 1 de juliol que tindrà lloc a la plaça Joan Miro a les 20.00 h. Es tracta de l’activitat Rock a la Plaça que protagonitzaran els alumnes de l’aula rock amb la participació dels alumnes de percussió i altres alumnes de l’escola.

Coincidint amb el 15è + 1 aniversari, que són setze anys d’EMMA, però destacant l’any que van haver de superar a causa de la pandèmia, el dia 14 de juliol s’ha organitzat el Concert de Fi de Curs, que farà un recorregut per algunes de les cançons musicals més populars que han sonat a la Cala Ràdio durant aquests quinze anys, un concert molt original i amb sorpreses.

A més, de l’1 al 14 de juliol l’EMMA ofereix els Tallers d’Estiu amb l’objectiu d’oferir la possibilitat als alumnes de relacionar-se entre aules i continuar tocant i practicant, els quals tenen una molt bona resposta entre els alumnes de l’EMMA.

Cal recordar que està obert el període de matriculació de cara al pròxim curs fins al 29 de setembre. Els interessats poden passar per l’Emma a informar-se.