L’aleví de l’AME participa al Torneig del Collell

Comparteix

El cadet de l’AME va estar premiat aquest dimarts a la tarda a la “La nit dels campions”,

L’equip de futbol aleví de l’AME de l’Ametlla de Mar va participar el passat cap de setmana a la 9a edició del Torneig El Collell a la localitat gironina de Sant Ferriol.

Aquest és un torneig que combina la pràctica esportiva amb el temps de lleure a la natura a la casa de colònies el Collell i que compta amb molta popularitat i la participació d’un bon nombre d’equips catalans de futbol base.

Tal com explica Hèctor Benaiges, entrenador de l’aleví de l’AME de l’Ametlla de Mar, finalitzada la temporada i més enllà dels resultats esportius, el que més destaquem és l’experiència de conviure durant aquests dies amb tants equips i jugadors. Va ser molt divertit”.

Els caleros no van poder passar de la fase de grups després de guanyar 2 a 0 al Llerona B, empatar a 0 amb el Sant Pau Apostol i perdre 1 a 3 amb el Vilablareix i 10 a 0 amb el Bosc de Toscà A, passant directament a la fase de consolació on també van perdre els dos partits disputats, 3 a 4 amb el Sarrià de Ter B i 1 a 5 amb el Vendrell.

Per altra banda, el cadet de l’AME va estar premiat aquest dimarts a la tarda a la “La nit dels campions”, festa que organitza la Federació Catalana de Futbol. Els caleros van rebre el premi a la gran temporada realitzada i per aconseguir el campionat de lliga en la categoria cadet grup 15.

Comparteix