El CAT limita el subministrament d’aigua durant 22 h a causa de la substitució d’una canonada

Comparteix

Aquesta actuació implica abocament controlat d’aigua a lleres públiques des de les 05h.  A les lleres del Barranc del Bon Caponet, Barranc de Bon Capó i el Barranc de L’Estany.

El consorci d’aigües de Tarragona (CAT) aplica al llarg del dia d’avui una reducció del subministrament global per a tots els consorciats degut a les tasques de connexió d’una variant de la canonada principal del CAT, al terme municipal de l’Ametlla de Mar, per tal de deixar inoperatiu un tram de canonada afectada per corrosió del pretensat.

Aquesta limitació tindrà una durada de 22 hores, concretament des de les 6.00 h d’aquest matí i fins les 4.00 h de la pròxima matinada i afectarà Deltatres, l’Aldea, Tortosa, Amposta, Sant Jaume d’Enveja, la Ràpita, Alcanar, l’Ampolla, l’Ametlla, l’Hospitalet i Mont-roig i la resta de consorciats municipals i industrials.

A més aquesta actuació implica abocament controlat d’aigua a lleres públiques des de les 05h.  A les lleres del Barranc del Bon Caponet, Barranc de Bon Capó i el Barranc de L’Estany.

Aquestes limitacions no afectaran en principi al subministrament, ja que el CAT disposa d’uns 200.000 m3 de capacitat pròpia per poder subministrar durant les hores de la interrupció, que s’administraran adequadament segons la ubicació i les necessitats.

D’altra banda, el CAT ha explicat que el dia 27 de juny es completaran una sèrie d’inspeccions a la canonada principal (entre Campredó i Constantí) que impliquen una limitació del cabal de sortida de l’ETAP de l’Ampolla (1.800 l/s per compatibilitat amb els aparells inspecció) amb la conseqüent reducció en el subministrament diari normal. Aquest anirà sent recuperat tant en les hores prèvies com posteriors a la inspecció per minimitzar l’impacte en els cabals subministrats a tots els consorciats.

Comparteix