La Kinty’s League, futbol, show i espectacle a la Cala

Comparteix

L’espectacle està servit. Dissabte s’iniciarà a les 9 del matí i hi haurà partits durant tota la jornada. Les semifinals estan previstes a partir de les 19h i la final a les 20 h.

Aquest dissabte dia 10 tindrà lloc a l’Ametlla de Mar la primera edició de  la Kinty’s League, competició de futbol 7 inspirada en altres competicions mediàtiques més properes a l’espectacle que al futbol i que va ser presentada dissabte passat amb gran expectació.

Deu equips lluitaran per la 1a edició del torneig, el qual es disputarà al camp annex del Complex Esportiu Municipal. Cada equip disposa d’un president, un entrenador, tres jugadors i una jugadora escollits per l’entrenador i sis jugadors més que després del sorteig del draf, han completat la plantilla fins arribar al màxim de deu.

En total hi participaran 100 jugadors. Els partits tindran una durada de 20 minuts sense aturar el temps i durant els mateixos, tant els presidents com els entrenadors i fins hi tot l’organització, podran influir en diversos factors del joc, a través de la utilització de cartes que poden convertir-se en penals, expulsions, premis i altres sorpreses. Sergi Quintana és el president de la Kinty’s League.

Els equips que participen són Frank de Buur Tere, Juncos FC, Pitectos Team, Conrad Homas Party, Los Cucs Team, Mohicanos Team, Liverpools amb pataques, A tot gas FC, Rayo Calero, Xinitas FC.

L’espectacle està servit. Dissabte s’iniciarà a les 9 del matí i hi haurà partits durant tota la jornada. Les semifinals estan previstes a partir de les 19h i la final a les 20 h.

Comparteix