El pàdel del Club de Tennis s’assegura el play-off d’ascens

Comparteix

Amb aquests tres nous punts, els caleros són 3rs amb 25 punts i jugaran l’últim partit de la fase regular diumenge a les 11 del matí a les pistes del CEM la Cala.

L’equip A de pàdel del Club de Tennis l’Ametlla de Mar s’ha assegurat la seva participació en el play-off d’ascens a 2a Catalana després de derrotar al Pàdel Nou de l’Hospitalet de l’Infant per 0 a 3.

Els caleros no van donar opcions al rival, sabedors de la importància de l’enfrontament i van assegurar-se matemàticament una de les places que dona dret a disputar la lligueta d’ascens a la nova categoria. Marc Medrano i Ivan Fernández es van imposar 1/6 i 3/6. Jaume Pijoan i Josep Maria Llaó van guanyar 1/6 i 2/6 i Antonio Callau i Miquel Martí es van emportar la victòria per 1/6 i 0/6.

Amb aquests tres nous punts, els caleros són 3rs amb 25 punts i jugaran l’últim partit de la fase regular diumenge a les 11 del matí a les pistes del CEM la Cala.

L’equip B a la 4a Catalana, va perdre 3 a 0 davant del  Pàdel Camarles. Enric Vila i Ivan Ferreiro van perdre 6/0 I 6/1. Joaquim Peña i Jordi Bardí van caure per un doble 6/0, i Sergio Coll i Miquel Roca van perdre 7/5 i 6/3.

Els caleros són cuers amb 9 punts i diumenge a les 11 disputaran l’últim partit de la temporada a les pistes del CEM a partir de les 11 del matí.

Quant a l’equip femení a la 3a Catalana, va perdre a casa amb el Delta Smash de Deltebre, líder de la competició. Mònica Llambrich i Maria Castro van perdre 1/3 i 3/6. Montse Bayarri i M. Carme Arjona 0/6 i 2/6 i Àngels Martí i Jordina de Gràcia per 0/6 i 1/6.

Les caleres són 6es a la classificació amb 19 punts i encara tenen remotes possibilitats d’aconseguir jugar el play-off. Caldria guanyar l’últim partit de lliga per 0 a 3 a les pistes del Terres de l’Ebre B de la Ràpita el diumenge a les 10.15 h del matí i que el Bahia Mar de la Ràpita també perdés mínim per 2 a 1.

Comparteix