Neteja mediambiental de la platja de l’Estany Podrit

Comparteix

La concentració està prevista a la Platja de l’Estany Podrit  a partir de les 10 del matí per començar l’activitat, que està previst que s’allargui fins a les 13 h.

Graëllsia Grup d’Estudis i Educació Ambiental i Decathlon Tortosa organitzen el pròxim diumenge dia 11 de juny i de manera conjunta una jornada de voluntariat ambiental a l’Ametlla de Mar.

L’activitat començarà amb una xerrada a la Platja de l’Estany Podrit on s’exposaran als presents les característiques de l’espai protegit, valors i les accions que Gräellsia du a terme per conservar-lo. Una segona part de la xerrada tractarà sobre el problema dels residus a la costa i al mar.

La segona part de l’activitat consistirà en una acció de neteja de la platja a peu i del fons marí amb snorkel amb el suport de Plàncton Diving.

L’activitat acabarà amb un recompte i classificació dels residus marins recollits durant la neteja. Eli Bonfill és membre de Graëllsia.

La inscripció és totalment gratuïta però necessària, ja que Decathlon deixa els equips de busseig i hi ha places limitades.

Hi ha una primera concentració a les 9 del matí a Decathlon Tortosa i una segona ja a la Platja de l’Estany Podrit  l’Ametlla a partir de les 10 del matí per començar l’activitat, que està previst que s’allargui fins a les 13 h.

Comparteix