L’AME proposa quatre campus matinals i cursets de tarda de cara a l’estiu 2023

Comparteix

Les inscripcions es poden fer de manera telemàtica a través de la web de l’Àrea Municipal d’Esports o presencialment a les instal·lacions del CEM la Cala.

L’Àrea Municipal d’Esports de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ja ha obert les inscripcions per participar en els campus i activitats esportives d’aquest pròxim estiu amb quatre grans propostes matinals i dues més temàtiques de cara a la tarda.

Les propostes matinals que ha preparat l’AME de l’Ametlla de Mar són quatre campus distribuïts per edats que es duran a terme entre les 9 del matí i les 14 h de la tarda. El Kids Camp destinat a xiquets i xiquetes nascuts entre 2015 i 2019 amb un pes important d’iniciació esportiva, psicomotricitat, tallers, treballs manuals i experimentació. El Júnior camp per edats compreses entre els nascuts l’any 2009 i 2014 en el qual ja s’introdueixen activitats com el pàdel, els escacs o les sortides a l’exterior els divendres. El Futbol Camp pels nascuts entre 2009 i 2015 amb especial atenció a la tecnificació futbolística, tot i que també fan altres activitats. I finalment el Gimnàstic Camp que de la mateixa manera que el Futbol Camp, s’especialitza en la gimnàstica rítmica.

Tots els campus tindran com a seu les instal·lacions del CEM a excepció del Gimnàstic Camp que tindrà lloc al poliesportiu Municipal Galetet. Els quatre campus inclouen diàriament una hora d’activitat a la piscina. Sílvia Argentó és coordinadora de l’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar.

El preu setmanal de cadascun d’aquests campus és de 64 €, tot i que hi ha descomptes del 10% per dos o més germans i del 10% pels empadronats que s’inscriguin entre 1 i 3 setmanes, i d’un 20% pels que facin la inscripció entre 4 i 8 setmanes.

A part i al preu de 62,58 € al mes s’ofereix l’activitat de gimnàstica rítmica Competició, destinat a gimnastes habituals i federades, tres dies per setmana de les 9 h a les 11.30 h, aquest només amb descomptes del 10% per dos germans o més.

De cara a la tarda i d’una hora de durada dos dies a la setmana, s’han plantejat dues activitats, cursets de natació per a nadons i fins a adults entre les 18 h i les 21 h i el Tecni Pàdel des de categoria infantil fins a adults, tots dos per un preu de 28 € per setmana i amb els mateixos descomptes que les activitats de matí.

Les inscripcions es poden fer de manera telemàtica a través de la web de l’Àrea Municipal d’Esports o presencialment a les instal·lacions del CEM la Cala.

Comparteix