El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar es consolida com a aposta esportiva a la Cala

Comparteix

Des del club es vol continuar potenciant el bàsquet entre els més petits. Cal recordar que aquesta temporada es va iniciar l’activitat i entrenaments amb una vintena de nens i nenes de categories inferiors.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar ha fet un balanç molt positiu d’una temporada en la qual, s’ha proclamat campió de lliga, tot i que no ha pogut assolir l’ascens directe en la disputa del play-off.

El Bàsquet calero està passant per un bon moment, sobretot per la seva consolidació entre les activitats esportives de la població i entre altres coses per l’important augment que s’ha registrat aquesta temporada quant a l’afluència de públic al Poliesportiu Municipal Galetet durant els partits.

Els caleros atribueixen la baixada de resultats en el play-off d’ascens a les aturades de Nadal, Candelera i Setmana Santa, de vegades per no poder disposar del poliesportiu i de vegades a causa de la indisponibilitat dels seus jugadors, que els ha afectat al ritme d’entrenaments. Així i tot, els integrants del Cub Bàsquet l’Ametlla de Mar n’han fet un balanç molt positiu. Aitor Gavilán i Santi Duque, a més de jugadors del club, són membres de la junta directiva.

Els caleros han valorat també positivament el primer any de Diego Vilanova com a entrenador. Ara caldrà esperar a l’inici de la pròxima temporada per veure on jugaran els caleros, ja que s’espera una reestructuració important de categories al bàsquet català.

El club ja està preparant la pròxima temporada amb la continuïtat de la major part de la plantilla i noves incorporacions entre les quals destaca Arnau Vilanova.

Des del club es vol continuar potenciant el bàsquet entre els més petits. Cal recordar que aquesta temporada es va iniciar l’activitat i entrenaments amb una vintena de nens i nenes de categories inferiors que ja han disputat alguna trobada de bàsquet comarcal. De fet, es té la intenció de presentar algun equip de base a les competicions del Consell Esportiu del Baix Ebre.

Com a organitzadors del Torneig 3×3 que es diputa a l’estiu, el Club Bàsquet l’Ametlla de Mar ja té data. Tindrà lloc el 29 de juliol i es disputarà en dues categories com l’any passat, una per a aficionats i l’altra per a jugadors habituals de bàsquet i a més es té la intenció de proposar la creació d’una modalitat per a categories inferiors.

Comparteix