Show i espectacle en la presentació de la Kinty’s League

Comparteix

El torneig tindrà lloc dissabte dia 10 de juny a partir de les 9 del matí al Camp annex de futbol 7 del Complex Esportiu Municipal i comptarà amb activitats durant tot el dia.

Dissabte a la tarda es va presentar al camp de futbol de la Cala la primera edició de la Kinty’s League, competició que fusiona el futbol 7 i l’espectacle, que tindrà lloc el pròxim dissabte dia 10 de juny a l’Ametlla de Mar.

Amb una posada en escena propicia per a l’espectacle i amb la grada del camp de futbol plena, dissabte es va presentar la Kinty’s League. Presidents, entrenadors i jugadors estrella dels deu equips van sortir aclamats al terreny de joc al ritme dels respectius himnes musicals.

Cada president per sorteig ja va poder completar el seu equip amb els jugadors del draf i van conèixer el calendari. Sergi Quintana és el president de la Kinty’s League.

En total hi participaran 100 jugadors. Els partits tindran una durada de 20 minuts sense aturar el temps i durant els mateixos, tant els presidents com els entrenadors i fins i tot l’organització, podran influir en diversos factors del joc, a través de la utilització de cartes que poden convertir-se en penals, expulsions, premis, etc.

El torneig tindrà lloc dissabte dia 10 de juny a partir de les 9 del matí al Camp annex de futbol 7 del Complex Esportiu Municipal i comptarà amb activitats durant tot el dia.

Comparteix