El port de la Cala va acollir una multitudinària Diada dels Fideus Rossejats

Comparteix

Les 12es Jornades Gastronòmiques dels fideus Rossejats i la Ruta de la Tapa Marinera s’allargaran fins a l’11 de juny.

Exitosa Diada dels Fideus Rossejats al port pesquer de l’Ametlla de Mar en el primer cap de setmana de les Jornades Gastronòmiques dels Fideus Rossejats i la Tapa Marinera, que va coincidir amb la Fira de la Mar.

La Diada dels Fideus Rossejats d’aquest diumenge va ser multitudinària. Es van servir 1.700 racions entre els fideus oferts per l’ajuntament i les degustacions de seitó fregit i Polp amb patates i allioli de la Confraria de Pescadors.

Els quaranta-dos cuiners aficionats que van participar en el Concurs de Fideus van posar la nota festiva a la jornada gastronòmica que aquest any complia vint-i-set anys d’existència. El jurat, en aquesta ocasió format tot per dones, va atorgar els sis primers premis, dotats amb 150 € cadascun a Diego Vilanova, Josep Argentó, Hèctor Martínez, Martí Colomines, Àlex Sancho i Abel Mañé.

Maite Boquera és la regidora de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

També es va fer entrega dels reconeixements al Restaurant la Cuadra i el Bar Merino empatats a la millor tapa Tot s’hi val de 2023 i al Restaurant El Bandarra per la millor tapa Roja.

Des de divendres al vespre el port de la Cala ha acollit la Fira de la Mar, un conjunt d’activitats relacionades amb la nàutica i l’entreteniment que ha comptat amb la col·laboració de les empreses del sector que organitzen activitats de lleure nàutic a la costa calera complementades amb paradetes del comerç, entitats locals i diverses actuacions musicals.

Divendres també es van encetar les 12es Jornades Gastronòmiques dels fideus Rossejats amb vuit restaurants que ofereixen els seus menús i la Ruta de la Tapa Marinera, amb tretze bars que proposen les seves creacions culinàries en forma de tapes. Les jornades s’allargaran fins a l’11 de juny.

Comparteix